BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 23 April 2013

HANCUR HATI :'(

Kenapa semua ni mesti terjadi? Kenapa tak ada sedikit pun kebahagian kat aku? Kenapa?! Aku bukan kuat sangat pun nak terima semua ni! Kenapa orang yang aku sayang mesti dah dimiliki orang? Kawan jarak jauh pun boleh tikam belakang aku apa lagi yang dekat ni kan? Yaallah teruknya perangai kau kawan! Sampai hati kau rampas dia dari aku? Apa semua ni? Kenapa kau buat macam ni?

Semalam bila dia cakap dia dah couple dengan.....*malas cakap nama* aku terus nak nangis tapi aku tahan! tahan selagi boleh! then aku malas nak cakap apa apa, dia cakap suara aku malam semalam tak dengar langsung! Nak dengar apa bendanya kalau aku nak nangis! Then aku gaduh dengan dia malam semalam! Serious we bila dengar dia cakap macam tu jea aku rasa macam..... Hm. Sakitnyaaaaa hati akuuuuuuuuuu :'/ malam tu jugak on facebook, twitter padam apa yang patut then tgok facebook budak perempuan tu dengan dia! Kayy memang betul lah diorang bahagia sekarang :'( Bayangkanlah txt aku pun takselalu! Coll aku pun baru sekali seumur hidup! Tapi bila part perempuan tu? Hm. Malas nak cakap nanti kena marah lah apa lah! Semalam dia cakap dia tak suka orang buat cerita? Apa maksud dia sebenarnya? If dia taknak kawan dengan aku lagi straight to the point jea takpayah kalis sana sini! Aku tak sukaaaaaaaaaaaaaa *jerit* Banyak kali aku try pujuk kau tapi satu pun kau taklayan kan? Serious aku cakap aku nak kau yang dulu! kau yang selalu buat aku ketawa! Takpernah marah semua ni! Mana kau yang dulu? mana kau yang aku kenal dulu? aku nak kau yang dulu! Kau paham tak? Kau yang dulu! bukan kau yang sekarang :'( Aku rindu nak dengar kau nyayi lagu untuk aku dan aku rindu everything about you :'(


Pada masa sama aku txt ada and bagi tahu dia semua ni! Then ada balas balik dia cakap aku bonggok sebab taknak mengaku dari mula yang aku suka kan dia! Perempuan takkan nak mengaku kan? Malu lah wei macam perigi cari timba! Malam tu salah hantar txt nak hantar kat ada terhantar kat dia pulak -,- Hm. Bengang rasanya! Time nak tidur tu dengar semua record suara dia tiba tiba boleh nangis pulak sebaik akak taknampak :(, Tunggu besok untuk cerita dengan ezzati! Dalam hati ni stay sabar dan terus sabar dengan semua ni! Sampai sekolah jea ada ezzaty pagi tu jugak airmata kasih aku ni terkeluar sambil cerita dengan dia! Sedihnya yaallah tuhan jea lah yang tahu! Ezaaty suruh aku sabar dan marah dia! tapi aku tak boleh aku jenis tak marah lelaki dan aku tak suka marah lelaki! Itu sifat paling bodoh aku! Ezzaty cakap buat masa seminggu ni aku takpayah txt, coll dia tengok dia cari aku tak? Tapi ezzaty? Aku takboleh kalau tak coll dia! Hm. Aku rasa down gila satu hari ni! Rasa macam dah malas nak pikir semua ni aku ambik keputusan untuk lakukan apa yang ezzaty cakap tadi! Mungkin ini adalah jalan terbaik untuk aku dan untuk diri dia! Aku bukan sapa sapa nak halang dia untuk berkawan dan suka sapa, itu hak dia dan itu life dia aku ni cuma ''KAWAN'' dia sahaja! Yess. I'm only her friends not more than :'( Hm. Byee :'(