BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 26 December 2012

Ohh No Man !


Hi . i'm already single now :) , hmmm :'/ lamanya aku single :o terasa diri macam taklaku . hehe :'p 
kayy . tadi ex riessha cakap cenggini ''Wahh dah ada bf skrg , piwwit , tahniah k ? '' apa semua ni sejak bila shaa ada BF ? sejak bila i have relationship ? ni semua tak betul dia buta sebenarnya ohh mybe :3 . Dia ni mesti nak mintak GetBack tau bukan shaa taktahu dia ni nak meluat dengan perangai dia , takpalah ex kan ? layan jea lah , ACT - hati ni takterbuka untuk accept dia balik , kitaorg mcm tak serasi yesss ! i admit that ! dia takpaham shaa dan shaa takpaham dia , lagipun kita org jauh dia stay KL and me stay JB , jauh kan ? skype ? memang taklah , dia mana ada skype , buta iT dia tu :3 harapkan txt ? memang taklah ! txt tengah malam , kadang kadang txt kadang kadang tak , shaa pun taktahu sapa shaa ni kat hati dia , bila marah dia , dia akan cakap ''Nanti i datang sana kayy lepas SPM '' kayy bila dengar ayat ni kan rasa mcm nak bunuh jea   dia ! dia memang takkan datang ! then now i admit choose to single forever ! forever ? ohh mybe :) . Why ? sebab takada orang nak ;) HAHAHA . bukan lah , sebab nak PMR dah lepas ni cepatnya :3 so pokuss untuk PMR wish me luck guys :* pasal single ni mybe lepas habis PMR aku sambung kisah dia kayy ? HAHAHA . Tapi kan ? sebelum terlambat ni shaa nak sangat sangat sangat dapat BF :D hope dapat lah kayy guys ? yesss i do it ! ;) so sampai sini jaa my story for today and forever untill i finish my PMR ohh , i akan rindukan you bloog :* bye all .Wish me to get new bf :* .