BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 5 April 2013

24.3.2012

Setiap perasaan yang lahir dari seorang hati manusia adalah ikhlas dan takada paksaan, cinta yang terjalin antara manusia lahirnya dari hati yang suci murni tanpa ada sedikit cacat. Cinta jugak tidak mengenal paras rupa dan harta kekayaan cinta terhasil daripada hati yang ikhlas :')

Hai. Lamanya tak edit blogg ni *gosok mata* rasa rindu pulak nak edit blogg buruk ni :)

Riesshaa? Kau suka dia ke? Kau minat dia ke? Dia minat kau ke? Kau takrasa macam kau ni syok sendiri ke? Kau crush dia ke? Dia serious ke dengan kau? Atau kau jea yang perasan kau crush dia?
Yaallah. Apa patut riessha buat sekarang ni? Nak bagi tahu dia yang riessha suka dia ke apa? Serious riessha taknak perigi cari timba :'( Tapi? Tapi.... semalam dia cakap kat riessha dia bgy tahu kawan dia yang riessha ni crush dia! OMG! Betul ke ni awakkkkk? *Tampar pipi* ke awak main main? Ke nak bagi riessha syok sendiri? 24.3.2013 Kenapa dengan tarikh ni? Ni tarikh keramat tau! Tarikh ni lah yang buat riessha dengan dia salaing mengenali, Tarikh ni jugak kita orang start otp setiap hari, start nganjing antara satu sama lain, Start manja :* Me? never never never forget this date you, Thanks selama ni buat i gembira event sakit hati dengan you, Bila otp dengan you segala sakit hati semua hilang :') Masa hari khamis cuti sekolah kita orang hampir sahaja taknak contact sebab apa? Sebab bekas crush dia yang macam .... Hm. Macam mana boleh terjadi? Mula dari twitter lah crush dia update something yang menyakitkan hati riessha! Then. Riessha coll dia cakap macam ni haa ''MULAI DARI SEKARANG KITA TAKPAYAH COLL DAH!'' Then you boleh cakap ''OKAYY'' masa tu riessha rasa macam nak sangat terjun bangunan. Macam macam riessha pikir tau, dia ni buta ke atau buat buat buta? Aku tengah sakit hati pujuk lah sikit! Then bagi tahu mama cerita dari awal sampai akhir. Mama cakap cuba tanya dia betul betul sama ada dia dah nak couple dengan budak tu ke tak, dia sayangkan budak tu ke tak, dia suka kan budak tu ke tak? Masa tu terlintas juga kat fikiran ni! Kenapa riessha tak try tanya kat you kan? Then pinjam phone mama text you, coll you dan riessha cakap''TADI TU MAIN MAIN JEA'' malam tu riessha try beranikan diri tanya dengan you, Then you dah explain kan semuanya bahawasenya crush you tu syok sendir! Ahhh. Lega pun hati riessha bila dengar semua ni! Then kita bersatu balik! Yeayyyyyy *Jerit*

Bulan 4 ni anny you dengan bekas you kan? Time otp you cakap pasal ex you right? You cakap anny you dengan dia hari ni! Then you suruh i tgok twitter you! Pehhpehh., Sakitnya hati bila baca tweet you dengan ex you! Bersayang sayang bagai! Memang patut pun ex you dapat sayang dari you, Malam tu i cuba untuk cakap perkataan yang sama pada malam tu tapi kenapa time otp malam tu riessha takboleh cakap yang riessha nak lost contact dari you? Nak you dengan crush you together balik :'( niat riessha baik nak satukan korang balik event sakit hati macam mana sekalipun! Now? Now riessha dah Felling In Love dengan you! Yaallah macam mana ni? Apa patut riessha buat? Nk bagi tahu ke diam kan jea? Better diamkan jealah! dia pun belum tentu minat kat aku! And ada satu hari i cakap dengan you yang i tweet nak kasi bekas crush you terasa i tweet''NOW KAU TAK DAPAT DIA AKU PUN TAK DAPAT DIA'' then you cakap apa? You cakap tak riessha sekarang dah dapat you, if riessha usha you riessha dapat! Masalahnya riesha ni takpandai usha orang! Kat sekolah tanya member semua member suruh luahkan isi hati ni haa! Tapi riessha malu! Malu sebab nanti takut dilebelkan perigi cari timba! Riessha taknak semua tu! better simpan lagi bagus maybe :). Ada satu hari you cerita pasal sorang perempuan kan? Menyampah lah riessha dengar rasa nak baling pakai kasut jaa kat muka you, tapi nak buat macam mana dengarkan jea lah! Hm. Riessh harap satu hari kita well be together and i want listen you say to me WILL YOU BE MINE? Kalau boleh nak dengar ayat tu time birthday riessha :') Birthday you dengan riessha sama hari cuma tarikh lainkan? So nak sangat sangat sangat *jerit* dengar ayat tu dari mulut someone riessha suka :*. You? riessha harap kita akan kawan sampai bila bila kayy? Inshaallah :')