BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 27 March 2013

Nothing To Say.

Hm. Aku dah agak dah semua ni mesti terjadi punya, Tu sebablah aku malas nak Berharap, Feelling In Love semua ni! aku malassssssssssssssssssssssssssssss! *jerit kuatkuat* Sebab apa? sebab aku tahu hujung sekali macam ni lah, coll tak pickup, tweet  takbalas, im macam nak taknak! tahu lah dah ada crush, Setiap kali onl twitter dengan facebook  mesti stalk  dia dulu, Kenapa lah tuhan uji aku mcm ni? Kadang kadang aku rasa tuhan ni takadil! Sangat sangat sangat takadil! orang lain dia beri kebahagian aku? Hm. Nothing to say :'( 1 tahun single takada boyfriend bosan! Kalau semua orang tanya apa riessha nak? I want say, ''SAYA NAK KEBAHAGIAN SAMPAI SAYA TAKADA KAT DUNIA NI! BUKAN MENDERITA MACAM SEKARANG!''. Sampai bila hidup aku kena game dengan lelaki? Sampai aku mati? Sampai mayat aku dalam kubur? Sampai aku betul betul sakit hati? Masalah aku takpernah pun sorang cuba untuk paham, Ada lah kawan banyak mana pun tak ada pun sorang nak try paham aku! Aku derita, sakit hati, kecewa! Ada korang tahu? Tak kan? Aku hang, ketawa kat kelas, senyum depan korang tu takbermakna aku bahagia lah wei! Korang memang takpernah paham apa yang aku rasa! Takpernahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! *kesat air mata* Aku nak story pasal apa yang CIK ATIE buat kat aku pun aku taktahu nak luahkan kat sapa! taktahu wei! nak coll lelaki? Siapa? Aku coll semua orang tak pickup phone semua abaikan aku! Apa salah aku kat korang sebenarnyaa ni? Yaallah :'/ aku sakit wei pikir semua ni! Pikir perasaan aku lagi, pikir pasal sakit aku lagi, pikir pasal kawan kawan, pikir pasal dia lagi! Banyak kan? Pasal sakit ni takpa aku redha semua ni, dh  nak mati mati jugak kan? Buat apa hidup kalau orang sikit pun takpenah hargai kita! Takpernah care pasal kita! Takguna hidup better mati! Confirm kalau aku mati semua orang bahagia kan? okayyokayy aku paham :') Tolong lah sorang paham apa yang aku nak kat dunia ni, sorang care pasal aku, Tak mintak banyak pun, sikit pun jadi lah biar aku rasa aku ni di hargai sikit, Stop lah mainkan perasaan aku! Kalau nak game aku cakap awal awal, kalau nak buat aku menderita, berharap, feelling In Love dengan kau pun cakap awal awal aku takmarah sumpah takmarah, Tapi jangan lah buat aku macam ni sakit hati aku! Hm. Aku tak suka orang rendahkan maruah aku! aku sedar aku bodoh sebab terlampau percaya kan kau! aku bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! *Lap airmata*. Aku tak mintak pun kau suka kat aku, aku cuma mintak kau tolong hargai aku macam perempuan lain. Takboleh ke? Kenapa? Sebab aku taklawa? yeeyee. Aku sedar semua tu! Lelaki mana nak kat perempuan macam aku kan? Muka taklawa and blalalalala :'( Aku ni macam perigi cari timba kan? Lepas ni kau boleh lah ketawa kuat kuat! Boleh kutuk aku and everything kan? Takpa aku terima :') Terima kasih atas semuanyaaaa! Yessyess. Terima kasih!