BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 25 March 2013

Move on


Dear ex? kalau saya cakap saya masih rindukan awak mesti awak takpercaya kan? ataupun awak akan cakap saya ni teramat lah poyo :'( Hm. Tapi tu adalah kenyataan awak, bahawa saya masih sayangkan awak dan nak sangat kita GETBACK! What getback? mungkin tak dan benda tu mungkin tkakan terjadi kan? sebab awak sendiri paksa saya lupakan awak dan awak dan tak izinkan saya txt, coll, create story pasal awak kat blogg saya ni! Yaallah bodohnya aku :'/ kenapa lah saya terlalu berharap kat awak? awak nak tahu kenapa? cause i stay love you so much :* and i think you are my best boyfriend! but? Hm. Lupakan awak buat selamanya memang susah dan saya mengaku itu! Kenangan kita bersama dan apa yang kita lalui selama ni bukan senang bagi saya untuk lupakan macam tu sahaja! awak takkan pernah sedar kan betapa cintanya saya kat awak ? Bukak lah mata awak buat kali terakhir ni jea! Dan saya nak awak sendiri yang cakap''EH! PEREMPUAN BOLEH TAK KAU JANGAN KACAU AKU? AKU RIMAS BODOH!'' mungkin dengan cara ni saya dapat lupakan awak khir untuk selama-lamanya, yess selamanya :'( I'm tell you banyak-banyak ex saya kan awak lah paling saya susah nak lupakan :'( saya tak tahu kenapa. Maybe kita akan bersatu? Oh. takmungkin lah kita akan bersatu balik kan? kuatnya saya berharap agar kita bersatu balik, dah nak dekat 1 tahun saya single dan saya takdapat lupakan awak! Hm. Saya mengaku saya masih simpan perasaan sayang saya kat awak dan saya nak sangat sangat sangat kita jadi kawan mcm biasa dan mungkin tak lebih dari itu *kesat air mata*, Kita takboleh lebih dari tu kan? sebab awak dah ada gf :') okayyokayy saya paham! awak sayangkan makwe awak kan? Hm. nak buat macam mana dah kita memang takada jodoh kan you? semua ni allah yang tentukan kita rancang sebesar mana pun belum tentu semua tu terjadi kan? takpa saya tak salahkan awak dan saya taksalah kan takdir, tapi tolong awak cakap sendiri ayat kat atas tu kayy? Biar saya lupakan awak buat selama lamanya dan saya janji saya takkan kacau awak dah lepas ni :'( SELAMAT TINGGAL MUHAMMAD KHIR BIN JAIS :'(.