BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 18 January 2013

Him :'/

Hai . lama tak share kesedihan kat blogger ni kan mesti berhabuk kan kan ? hee :D

Now let me stroy what i feel yesterday :( , semalam balik sekolah dapat text dari ex bf him say like this ''MULAI SEKARANG KAU JANGAN PERNAH AMBIK TAHU HAL AKU ! JANGAN NAK SIBUK HAL AKU ! PAHAM LAGI SATU KALAU DAH KAKI GAME MENGAKU JAA TAKPAYAH NAK NAIK STATUS BAGAI LAH SIAL ?!'' and blalalala . K , firts sekali mesti lah shaa rasa terkejut gilaa :o then tengok number tu lama lama baru ingat tu number *tettttttttttttttt* masa tu macam tak percaya pun  ada then balas text tu , lama jugak owner dia tak weply :( .
 

esok nya stay tunggu owner tu text , dekat pukul 1.00 baru lah owner the phone balas dia maki shaa , hina shaa , caci shaa bukan bukan :'( Yaallah masa tu tuhan jaa tahu macam mana sakitnya hati shaa ni rasa , tapi takpa stay lagi pikir positive and try abaikan semua tu untuk focus PMR :) . Shaa cuba anggap tu hanyalah salah text yang dia hantar , tapi kenapa sampai sekarang stay lagi teringat pasal text tu ? apa yang dia try untuk lakukan dekat shaa ? Yaallah tak sanggup nak main teka teki semua ni :'/ takpa sabar shaa sabar ! then today check fb dia , memang taklah kan semua status nak acaca malukan shaa ! kenapa lah banyak banyak ex dia sorang jaa yang mempunyai masalah ? hmm :'/ . Try untuk text dia nak cakap yang shaa dah malas nak care pasal dia and lalala , tapi kan ? kredit masa tu takada pulak ! shaa ni malas nak toupup sejak single ni and what i do ? abaikan dan abaikan jaa text yang dia bagi . Bila abaikan masih jugak ingat apa yang dia maki , dia caci , dia hina ! Firts time wei kena maki dengan lelaki :( .Takpa shaa kuat nak harungi semua ni , shaa jenis perempuan yang malas nak bergaduh dengan bf or ex bf , and one more important jenis shaa ni suka pikir positive malas nak layan semua ni ! Act- shaa bukan kaki game yang mcm you sangka kan shaa memang betul betul kena game you ! semua lelaki couple dengan shaa just nak mainkan shaa , diaorang bagi harapan tinggi you sampai shaa betul betul percaya ! Bodoh kan i ? you sendiri yang cakap ''BANYAK BANYAK EX AKU KAU SORANG JAA YANG BODOH !'' hmm :'/ i admit you i ni memang bodoh ! lepas ni you jangan lah text dengan i maki , caci , hina i bagai . You taktahu apa yang i rasa and you taktahu apa itu sakit hati :'( i pasrah apa jaa yang you buat kat i selama ni , i cuba lupakan you and tak ambik tahu pasal you , lepasni kita buat hal sendiri k ? if tu yang you nak ex , i dah malas nak layan perangai you yang mcm *tetetttttttttttttttt* . Seriously , I tak pernah game mana mana lelaki and i memang takpandai nak game orang :'( bye my dear ex :*