BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 11 January 2013

Pasrah .

Lamanya tak edit blogg mesti berhabuk kan blogg riechaa . Fuhh *tiup habuk* k now nak story pasal someone yang bagi harapan then dia mainkan harapan tu ! Serious sakit hati gilaa wei dengan dia :'(
Masa start sekolah malam tu dia text then kita orang text ahh mcm biasa like friend only . Lepas tu esoknya riecha balik sekolah akak cakap dia text aku k time tu excited gila dalam kepala hotak cuma ingat k dia care pasal aku mmg Bangga gila lah kan , text punya text , merajuk punya merajuk dia pun pujuk lah , then dia cakap rieccha ni special dalam hidup dia , dia say dia dengan gf dia lost contact macam tu jaa , dia pun tak tahu smaa ada dia single or not :( . k time tu rasa macam kesian lah kan ? tanya dia mcm mcm sebab tak tahu nak accept dia atau tak :( sebab dulu dia PB dengar dari ex ex ex dia ,  then dia suruh rieccha percaya yang dia dulu dengan sekarang tak sama dia tahu dia macam mana sekarang dia dah tak PB . 
Then , kita orang text macam biasa dia mula coll me sayang , laling , ayangg semua , walaupun dia tak care langsung pasal i tapi i sabar semua ni i anggap cabaran . Start hari isnin kita orang lost contact i coll tak angkat , text tak replay :( malam tu i nak dekat tido then dia text dia cakap rindu bagai lah , then text lah nak dekat pukul 11 dia tak text , berlambak kot text yang i sent kat dia tapi satu pun dia tak weply :'( time tu tak nak pikir mcm mcm sebab i bukan jenis perempuan yang suka think negative kat bf :) . So i just pikir dia mybe dah tidur sebab besok sekolah kan ? time nak tidur tu tiba tiba airmata keluar taktahu kenapa time tu berdoa supaya allah tunjukkan jalan yang benar kat riesha dan bagi riesha tahu sama ada dia serious or tak dengan riesha :(
Esoknya , kita orang dah tak text tak coll ! k sumpah sedih gila masa tu dah anggap yang dia mmg game kan riesha ke ? atau dia bagi harapan palsu kat riessha ? hmm .. balik sekolah capai phone terus text dia , tunggu punya tunggu stay jugak satu text pun takdapat dari dia , coll tak angkat , time tu mmg pasrah jaa lah apa nak jadi jadi lah :'( . Malam tu try lagi text and coll dia pun sama jugak :( tergerak hati riesha nak onl fb kat phone tengok friends yang onl ada dia , im dengan dia masa tu happy sangat sangat :* dia replay lambat sangat wei tapi takpa stay tunggu event time tu mata dah gantok gila , dia replay im macam nak taknak , jawab pun mcm apa jea kan ! time tu pasrah lagi :'( . Then , riesha berani kan diri untuk cakap dengan dia '' YOU IF YOU NAK MAIN GAME DENGAN I YOU CAKAP K KITA BOLEH MAIN GAME SAMA SAMA '' and you cakap ''MANA ADA NAK MAIN GAME '' k i percaya dengan you  :) . malam dekat pukul 12.00 tulaa kita last chat , text ? takpayah cakap lah mmg tak ! , Semalam , i try tanya ex you yang you mcm mana ? ohh .. rupanya you pun mintak GB dengan ex you kan ? hmm .. k takpa i dah dapat tahu yang you nak game i then i hantar text you tak weply right ? coll guna number bapak i you angkat ! so dari situ i dah dapat tahu you nak game kan i ! Last , kita dah GAME OVER ! thanks yaa you buat i mcm ni sampai hati you buat i mcm ni ,  sampai hati you :'( sumpah menyesal gila kenal dengan you ! Menyesal sangat :'( . ''Yaallah kenapa lah aku jadi macam ni ?'' 6 kali kena game dengan lelaki taktahan aku dengan hidup macam ni :'( hmm .. apalah salah aku kat diorang sampai mcm ni diorang buat kat aku ? hmm mmg perit nak tanggung semua kesedihan ni :'( .